De-Vlindervalei

Een helende reis naar jezelf

Therapie en Coaching

Therapie en Coaching consulten

Tijdens consulten en behandelingen werk ik met de energie die aanwezig is, deze energie geeft mij aanwijzingen en kan mij sturen naar gebieden plekken tijdsperiodes Waar energetische verstoringen > Blokkades  zijn opgetreden en verstoringen geven in het lichaam en-of  de geest.

Afhankelijk van de problematiek gaan we opzoek naar een passende vorm van behandeling en-of begeleiding.


Het doel wat we willen bereiken; is het ontstoren van de blokkade in het energetisch systeem zodat de energie weer vrij kan stromen.
Dit doen we door; Het onbewuste bewust te maken.
Naar het pijn punt de emotie het trauma de klacht af te reizen in de energie en daar een samenwerking tot stand komt zodat het eigen zelf genezend systeem en de helende energie de ontstane wonden kunnen helen.
We maken zichtbaar wat er in de probleem gebieden afspeelt en welk verhaal of boodschap daar bij hoort, zodat het onbewuste verhaal naar het bewuste toe wordt getransporteerd en er een verwerking kan plaats vinden.
Dit zorgt voor; De balans in het energie lichaam en de samenwerking tussen lichaam geest en ziel.


Ook een doel wat we willen bereiken tijdens een consult - behandeling; is persoonlijke groei en ontwikkeling >> bewustwording / zelfkennis. Wanneer we weten wat we doen en waarom we het doen krijgen we ook meer zicht op waarom we in bepaalde situaties zijn terecht gekomen.
Hierdoor verkrijgen we de skills om zo beter met de dagelijkse dingen om te gaan en daar een balans in te brengen.
Zelf de regie in handen te houden over wat je wel en niet wil, en je visie je kijk op hoe jij je leven wil inrichten vast te kunnen houden. Leven vanuit het hart en niet vanuit het verstand!!


Mijn taak hierin als coach; is jou deze inzichten aan te reiken er een ander perspectief op te laten schijnen maar het je zelf te laten ontdekken. Dit doe ik door diverse methodes aan te reiken die mee helpen om dit inzicht te verkrijgen.
En gebruik ik mijn kennis in het aanbieden van creatieve opdrachten, de creatie is het onderliggende verhaal van de klacht of hulpvraag. Wanneer we hier over in gesprek komen wordt langzaam het verhaal zichtbaar en jouw deel hierin.


Therapie en behandelingen

Hier werk ik met twee methodes die het doel hebben om de transformatie te bevorderen en kunnen we werken op de diepere lagen van het energetische lichaam. Zoals de Atlantis therapie die werkt op DNA en Zielsniveau waarbij er ook aanvullende remedies worden gebruikt om de energie te versterken.
Ook tijdens deze behandelingen worden blokkades opgezocht verwijderd opgeschoond en aangevuld met helende energie. De Atlantis en de Akasha remedies zijn ontwikkeld door Ashana holistic Care

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch werk!

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek
Bij hoog gevoelige jeugd en jong volwassene maar ook bij volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties zitten die te maken hebben met het innerlijk kind wat zijn/haar doel maar niet op aarde kan neerzetten.
De Akasha remedies zijn een afstemming met het Universum waar de Akasha zich bevindt
De bibliotheek van het Universum waar alle informatie in onze levensboeken ligt opgeslagen van elke ziel. Zo kunnen we ons afstemmen met de Akasha - de sterrenafstemming - de zeven meesters - Licht zwaard Michael - kristal engelen en zielen licht.

Straks is het ook mogelijk om met etherische oliën te werken d.m.v. Aroma therapie.
De oliën die ik inzet hebben alle een spiritueel thema en zijn gericht op de wel bekende thema's waarin we binnen de praktijk aan werken. Ik werk met de Oliën van Young Living

Te denken valt aan thema's als
Innerlijk kind
Highest potential
Release
Transformation
Harmony
Believe
Motivation
Live youre Passion
Gratitude
Present time
The Gift
Trauma live
Abudance
Joy
Forgiveness

Atlantis Therapie
Aroma Therapie